Y Talks - Вдъхновяващи истории и още нещо

Здравейте, приятели!
На 23.02.17 г. От 17:00 ч. Младежка банка Габрово и ИМКА Габрово стартира нова инициатива наречена Y Talks или още „Разговори в ИМКА”. Тя се проведе в ИМКА Габрово, като нейн любезен домакин също така беше кафене ИМКА. На събитието бяха представени 4 кратки видеоматериали на актуални и интересни теми за всички младежи. А по-късно всеки желаещ имаше възможността да изрази своето мнение по зададените въпроси и теми.
Близа 30 младежи взеха участие в първото издание на Y Talks, като заедно споделиха 2 часа в забавление, вдъхновение, разговори  и приятна атмосфера.
Събитието беше също така част от фондонабирателната кампания на Младежка банка Габрово, като събраните средства ще бъдат прибавени към фонда за финансиране на младежки идеи.

Моделът „Младежка Банка“ е уникален метод за въвличане на младите хора в дейности в полза на общността. Тя представлява екип за набиране и отпускане на грантове за младежки проекти, управлявана изцяло от млади хора на възраст между 16 и 25 години, живеещи или работещи в гр.Габрово.
До момента Младежка банка Габрово е подкрепила идеите на 12 младежки групи. Споделяйте на повече приятели за инициативата Младежка банка за да може още млади хора да реализират проектите си.

Екипите на Младежка Банка Габрово и ИМКА Габрово