Младежка вечер в ИМКА

На 15.07.2015г от 20:00 часа пред сградата на ИМКА се проведе младежка вечер ”Traffic light party”!

Организатор на инициативата са доброволците от Младежка банка Габрово, домакинствана от ИМКА Габрово. Събитието е  част от кампанията за набиране на средства за фонда на Младежка Банка Габрово, който ще бъде използван за финансиране на младежки идеи и проекти.

Вечерта протече с много изненади, танци, музика и игри. Доброволците на Младежката банка се бяха погрижили за доброто настроение на гостите със специално приготвени летни безалкохолни коктейли и много смях.

„Надяваме се тази наша инициатива да стане традиция и да успяваме да събираме все повече младежи от Габрово на едно място и заедно да се веселим и споделяме идеи.” Това сподели координатърът на Младежка Банка за Габрово Иво Тепавски.

Равносметката на вечерта: Около 50 младежи посетиха събитието и бяха събрани 164,03 лева, които са дарение за фонда на Младежка Банка за Габрово и ще бъдат използвани за финансиране на младежки проекти и инициативи. Процедура за набиране на проекти ще стартира през септември.

Мисията на Младежка банка в Габрово е да развива и популяризира младежкото лидерство, дарителство и включване в различни дейности в полза на общността.

Настоящата публикация стана възможна благодарение на помощта на Фондация “Работилница за граждански инициативи“ по програма „Младежка банка” с финансовата подкрепа на Фондация“Чарлз Стюарт Мот“.

С благодарност към всички малки и големи приятели, които дариха за една добра кауза! 

Благодарности и към фотографа Боян Пенчев, който ни помогна да усетим атмосферата на събитието дори и само през няколко кадъра. Благодарим!

Екипът на ИМКА Габрово