Трети патилански поход с участието на ИМКА Габрово

    Вече за трета поредна година в Габрово се провежда Патилански поход по повод Деня на детето. Инициативата е на Клуба на будителите в Габрово в партньорство с НЧ „Будителите 2017”, Природен парк „Българка“, Детска градина „Явор“, Сдружение ИМКА Габрово, в рамките на проект „За повече детски усмивки”, Сдружение „Мечти и и отбори“.

            Похода се състоя на 4 юни 2017 от 10:30 до 15:00 часа, като по традиция всички патиланци се изкачиха по екопътеката от с. Чарково до Соколски манастир, а после добровлци на ИМКА Габрово, заедно с гости от ИМКА Баден, Германия забавляваха децата с безброй игри на широката поляна.

            Благодарим на всички, които се включиха

            Участието на ИМКА Габрово в инициативата Патилански поход се осъществява по проект „За повече детски усмивки”, който има за цел да подобри състоянието на децата в Габрово и да създаде по – адекватна и подкрепяща среда за пълноценно детско развитие чрез прилагане на системен подход за развитие на децата, семействата и общността.

Повече информация свързана с проекта и планираните дейности можете да намерите на страницата на организацията:

www.ymca-gabrovo.org , във фейсбук: ИМКА Габрово (YMCA Gabrovo) или  на място в офиса на ИМКА-Габрово, телефони за контакт: 066 805419, 0879123688;