Трето издание на играта "Опознай и избери" 2017

   На 11 октомври 2017 в 15:05 часа бе даден старта на младежката опознавателна игра "Опознай и избери - мисия Гражданин". Играта се провежда за трети път в Габрово, като тази година в маршрута бяха включени и някой от спортните клубове в града. Институциите и организациите, които бяха част от маршрута в играта са: Областна дирекция на МВР Габрово, Регионално управление на МОН, Областен информационен център Габрово, Туристически информационен център Габрово, Регионален исторически музей, Интерактивен музей на индустрията, Клуб по спортно ориентиране "Узана", Клуб по спортна стрелба "Габрово" и тенис клуб "Българов".

   Екипът на МИКЦ ИМКА Габрово изказва своята благодарност към всички институции, организации и клубове, които се отзоваха на поканата и приеха предизвикателството да участват в играта "Опознай и избери" като пункт в играта. Изключително сме щастливи, че в това издание се включиха над 40 младежи от няколко общини в Област Габрово.        

   Благодарим на всички младежи, че участваха и още веднъж Честито на победителите на 1во, 2ро и 3то място в третото издание на играта "Опознай и избери" 2017 година.

Инициативата се реализира по проект „Утвърждаване на младежките услиги и надграждане на капацитета на МИКЦ Габрово”, който се осъществява с подкрепата на Министерство на младежта и спорта по договор 25-00-49/16.12.2016г. Екипът на МИКЦ Габрово