Международен ден на доброволеца 2014

През 2014 година екипът и доброволците на ИМКА – Габрово, заедно с Националния Алианс за работа с доброволци отбелязаха за петнадесети пореден път Международния ден на доброволците – 5 декември. Празничната церемония се състоя от 18.00 ч. в навечерието на празника на 04.12 в залата на сдружението в Габрово.
Бяха поканени представители на организации и институции от габровска област, които работят с доброволци. Желанието на организаторите бе да награди най - активните представители на училища, неправителствени организации и други обществени институции, които през отминаващата година са привлекли за осъществяването на своите дейности и инициативи различни по възраст и опит доброволци от общините Габрово, Севлиево, Трявна и Дряново. Присъстваха над 100 гости, раздадени бяха 27 награди. Отправени бяха пожелания за ползотворна работа от г-жа Антоанета Янкабакова – изпълнителен директор на Сдружение ИМКА - Габрово към доброволците и организациите, които ги подкрепят.
По време на церемонията също бяха отличени и наградени участниците в конкурса „Изкуството да даваш”, организиран от ИМКА по повод празника.
Екипите на Сдружение ИМКА и Националния Алианс за работа с доброволци поздравяват всички наградени доброволци, техните родители, приятели и съмишленици, както и организациите и училищните общности, които са им оказвали подкрепа през 2014 година!

На всички номинирани и наградени пожелаваме още много успехи, сили и вдъхновение за нови доброволчески инициативи и успешни проекти през 2015 година!!!