Творческа шатра "Дари с усмивка!"

На 16.05.2015г., в деня на Габрово, доброволците от Младежка банка в Габрово и екипът на ИМКА Габрово организираха информационна и творческа шатра под надслов «Дари с усмивка!». В реализирането на дейности в рамките на инициативата се включиха над 12 доброволци и бяха събрани 291 лева.
Благодарим на всички граждани и гости на Габрово, които се включиха в нашите дейности или си закупиха сувенир и така станаха съпричастни към мисията на Младежка банка в Габрово.
Следващата благотворителна инициатива за набиране на средства за фонда на Младежката банка в Габрово ще бъде «Пикник за деца и родители», който ще се проведе в началото на месец юни на територията на ИМКА и прилежащите и тревни площи. 
През 2015 година екипът на Младежка банка Габрово си е поставил за цел да събере 2500 лева. Средствата ще бъдат разпределени под формата на малки грантове за осъществяване на младежки инициативи на територията на Габрово.
Мисията на Младежка банка в Габрово е да развива и популяризира младежкото лидерство, дарителство и включване в различни дейности в полза на общността.

Настоящата публикация стана възможна благодарение на помощта на Фондация “Работилница за граждански инициативи“ по програма „Младежка банка” с финансовата подкрепа на Фондация “Чарлз Стюарт Мот“.

Специални благодарности и към нашия фотограф Боян Пенчев! :)

Екипът на ИМКА Габрово