24 години ИМКА Габрово

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИМКА!

На 24 септември 2015 година се навършиха 24 години от учредяването на ИМКА Габрово.

По този повод ИМКА събра официални лица, младежи и приятели на тържество под надслов „Има поне 24 причини да сме заедно...”, което завърши с коктейл.

Годишнината бе част от поредицата „събития с кауза”, които ИМКА провежда през цялата 2015 година за набиране на средства за фонда на Младежка банка Габрово. Тези средства ще бъдат използвани за реализиране на проекти, насърчаващи гражданската активност и детското и младежко участие. На събитието присъстваха над 60 младежи и официални гости, а сумата, която бе събрана надвишава 260 лева.

За приятната атмосфера благодарим на цигуларя Христофор Маринов, Ивайло Петров – китара, певиците Катя Койчева, Стефания Марчева и Теодора Нинова, както и на възпитаниците на спортен клуб „Ритмика” с ръководител Ивелина Жекова.

Благодарим и на всички наши приятели и партньори, които въпреки че бяха възпрепятствани не ни забравиха, и изпратиха своите пожелания и поздравителни адреси. Ето и някои от тях:

„Бъдете смели, инициативни, иновативни! И нека се множат успехите! ”

ЦДГ „Мики Маус”

„... Пожелаваме Ви приливи, но и отливи, за да може да насочите кораба си в нови посоки. Пожелаваме Ви сила, мъдрост, вяра и любов!”

ОС на БЧК Габрово

„...Ние, преподавателите от Технически университет-Габрово, високо ценим вашия труд и вярваме, че сдружение „ИМКА”-Габрово ще продължи да работи за развитието на потенциала на младите хора и тяхното успешно реализиране...”

                                                                       Ректор на Технически университет-Габрово

„... Чудесно е да виждаш младите хора амбицирани да осъществят идеите си. Да ги виждаш заедно как творят, помагат, учат и се развиват. Убедена съм, че именно младите хора тук са тези, които ще поемат в ръцете си Габрово след нас... В лицето на ИМКА Община Габрово винаги е имала насреща сигурен и отговорен партньор, на когото може да разчита...”

Кмет на Община Габрово

„...Пожелавам Ви още много години все така неуморно целият екип да работи за популяризирането на европейските ценности и стандарти за младежка работа. Подкрепяйте реализацията на младежки инициятиви и проекти и здайте, че в лицето на Областна администрация имате Ваш верен партньор...”

                                                                                  Областен управителна област Габрово

И не на последно място екипът на ИМКА иска да благодари на всички свои бивши и настоящи доброволци, които създадоха и продължават да създават облика на ИМКА такъв, какъвто е днес.

Екипът на ИМКА Габрово