Театрална вечер „Театърът е винаги на мода“

На 29.03. Младежка банка Габрово и ИМКА Габрово организираха театрална вечер в ИМКА под надслов „Театърът е винаги на мода“ по повод Световния ден на Театъра през месец март.


Бяха представени и участваха няколко младежки театрални групи от града, по повод празника, а всички гости имаха възможността да се докоснат до изкуството Театър по най – различни начини. Участниците в събитието бяха младежка група към НЧ „Просвета“ 2015, кв. Етъра, огнена формация „Огнени сенки“ към НЧ „Христо Смирненски“ 1949, кв. Русевци и др.

Моделът „Младежка Банка“ е уникален метод за въвличане на младите хора в дейности в полза на общността. Тя представлява екип за набиране и отпускане на грантове за младежки проекти, управлявана изцяло от млади хора на възраст между 16 и 25 години, живеещи или работещи в гр. Габрово.
През последните три години фонда на Младежка банка Габрово е подкрепила идеите на 12 младежки групи. Споделяйте на повече приятели за инициативата Младежка банка за да може още млади хора да реализират проектите си.

Настоящата обява  е възможна благодарение на помощта на Фондация “Работилница за граждански инициативи“ по програма „Младежка банка” с финансовата подкрепа на Фондация “Америка за България“.

Повече за дейността на ИМКА Габрово и Младежка банка в Габрово можете да откриете на нашия Интернет адрес: www.ymca-gabrovo.org  или gabrovo.youthbankbulgaria.org и във фейсбук: ИМКА Габрово (YMCA Gabrovo) или Младежка Банка Габрово – Youth Bank Gabrovo.