Събитие с кауза "Новите будители"

На 03.11.2016г от 17:00 часа в сградата на ИМКА доброволците от Младежка банка Габрово, домакинствана от ИМКА Габрово, проведоха поредното събитие с кауза, наречено «Новите будители». То е част от кампанията за набиране на средства за фонда на Младежка Банка Габрово, който ще бъде използван за финансиране на младежки идеи и проекти.
Доброволците на Младежката банка се погрижиха за конфорта на гостите, като бяха създали уютна обстановка. Вечерта премина - приятно, с аромат на чай и нова българска литература.
„Много се радвам се, че тези наши литературни вечери, които вече се превърнаха в традиция, привличат все повече младежи от Габрово на едно място.” Това сподели координаторът на Младежка Банка за Габрово Иво Тепавски.
Равносметката от вечерта: Около 30 младежи посетиха събитието и бяха събрани 484 лева, които са дарение за фонда на Младежка Банка за Габрово и ще бъдат използвани за финансиране на младежки проекти и инициативи.
Мисията на Младежка банка в Габрово е да развива и популяризира младежкото лидерство, дарителство и включване в различни дейности в полза на общността.

Настоящата публикация стана възможна благодарение на помощта на Фондация “Работилница за граждански инициативи“ по програма „Младежка банка” с финансовата подкрепа на Фондация“Америка за България“.