Новите будители - представяне на млади автори

МИКЦ ИМКА Габрово ще отбележи Деня на народните будителите 2017 година

По повод 1 ноември – Ден на народните будителите екипът и доброволци на МИКЦ ИМКА Габрово организира младежко събитие под надслов „Новите будители – представяне на млади автори”. То ще се проведе на 09 ноември 2017 година от 18:00 часа в сградата на ИМКА в Габрово. 


Инициативата има за цел да популяризира млади и талантливи хора и да покаже тяхното творчество. 
На събитието ще бъдат прочетени творби на млади автори, които автори от една страна са срамежливи, но от друга са изключително добри, в това, което правят. За целта сме поканили и техни връстници, както и други интересни личности от Габрово, които да покажат своята подкрепа към настоящото и бъдещо поколение млади хора. 

Каним всички млади хора и тези, които се чувстват такива да се присъединят към нас в честването на деня на Будителите. Да вдъхнем увереност на младите творци на Габрово и България. 


Входът е свободен, а хубавото настроение – задължително!Събитието се реализира по проект „Утвърждаване на младежките услиги и надграждане на капацитета на МИКЦ Габрово”, който се осъществява с подкрепата на Министерство на младежта и спорта по договор 25-00-49/16.12.2016г.

Повече информация свързана с проекта и предлаганите младежки услуги можете да намерите на страницата на организацията:www.ymca-gabrovo.org , във фейсбук: ИМКА Габрово (YMCA Gabrovo) или ИМКА - Габрово МИКЦ-Габрово или на място в офиса на ИМКА-Габрово; телефони за контакт: 066 805419, 0879123688.