ЛИДЕРСКА АКАДЕМИЯ «МЛАДЕЖКИ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТА 2017» 

Лидерската академия се организира по традиция от екипа на ИМКА Габрово всяко лято и предоставя възможност на ученици и студенти да придобият опит и да развият своите лидерски умения сред природата.

-

Лидерската академия ще се състои от 29.07 до 02.08.2017 г. в местността Узана край Габрово. Участниците ще бъдат настанени в палатковия лагер на ИМКА –Габрово в близост до хотел Прима С.

-

В програмата са предвидени много приятни занимания на открито и обучителни модули на закрито, както и ролеви игри, преодоляване на препятствия в планински условия, лични предизвикателства, екипни игри и творчески занимания.

ЛИНК ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ : https://goo.gl/forms/ZzdN0HTxI23pNVRH2

КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ - 25 ЮЛИ 2017

Възрастова група 14-19год.

-

За повече информация  във връзка с  Академията  за млади лидери организирана от  ИМКА Габрово можете  да се обръщате към Иво Тепавски – младежки работник на телефон 0890221191, на е-mail:  office@ymca-gabrovo.org  и  към Антоанета Янкабакова на телефон 0879123688.

-

Оферта за участие!

Повече за дейността на ИМКА Габрово и МИКЦ Габрово можете да откриете на нашия Интернет адрес: www.ymca-gabrovo.org и във фейсбук: ИМКА Габрово (YMCA Gabrovo) или МИКЦ ИМКА Габрово.

Проект "Утвърждаване на младежките услуги и надграждане на капацитета на МИКЦ Габрово" се усъществява с подкрепата на Министерство на младежта и спорта по Национална програма за младежта 2016-2020.

-