Детско Хелоуин парти - "събитие с кауза"

ХЕЛОУИН - СЪБИТИЕ С КАУЗА

Скъпи  деца, родители и приятели,

Каним ви да се включите в традиционното отбелязване на Хелоуин  на 31.10.2017г в ИМКА Габрово. За да отбележат празника доброволците от Младежка банка Габрово организират детско събитие с кауза.

Началото е 17:00 часа в сградата на ИМКА Габрово. В програмата са предвидени много забавления тематични игри, конкурс за най – атрактивен костюм и разбира  се лакомства, томбола и награди. Празненството е ориентирано към деца от 6 до 12 години.  Очакваме и  по-големи деца и младежи като доброволци, подпомагащи провеждането на празничната програма, обличането  на костюми и гримиране на децата участници.

Предизвикваме ви да бъдете креативни и интересни в превъплащаването си в най-различни и страшни герои.

Ако  сте си избрали костюм, покажете ни го, ако ли не – ние сме ви подготвили.

Ако не сте си избрали грим, ние ще ви направим.

Ако не сте решили как да празнувате Хелоуин – елате в ИМКА!

Празненството по повод Хелоуин е част от поредицата «събития с кауза», които ИМКА Габрово реализира през 2017 година.   Приканваме участниците  да  подкрепят каузата на Младежка  банка  Габрово като заплатят стойността от 3 лева  за участие в празника.  Всеки закупен «дарителския  билет» ще участва в общата томбола с награди… Набраните средства ще допълнят фонда на Младежка банка Габрово, който подкрепя реализирането на проекти, насърчаващи гражданската активност и детското и младежко участие.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

            Настоящата публикация стана възможна благодарение на Фондация “Работилница за граждански инициативи“ по програма „Младежка банка” с финансовата подкрепа на Фондация «Чарлз Стюарт Мот»

Повече за дейността на ИМКА Габрово и Младежка банка в Габрово можете да откриете на нашия Интернет адрес: www.ymca-gabrovo.org и във фейсбук: ИМКА Габрово (YMCA Gabrovo) или Младежка Банка ГабровоYouth Bank Gabrovo.,

Екипът на Младежка банка и ИМКА Габрово