Отбелязване на международния ден на младежта - 12 август 2017

МИКЦ Габрово ще отбележи международния ден на младежта 2017 година

            Международният ден на младежта е от особена важност за световната младеж. В България за първи път 12 август се отбелязва официално през 2007 година. Международният ден на младежта дава възможност на света да разгърне възможностите и потенциала на младите хора, да отбележи техните постижения и да планира начини за по-доброто им включване в развитието и прогреса на нашето общество. Освен това денят предоставя уникалната възможност за това - младите хора да бъдат интегрирани в процеса на вземане на решения на глобално, национално и местно ниво.

            Екипът на МИКЦ Габрово вярва, че всеки млад човек има право на мнение и е важно да има шанса да сподели своето мнение по всички въпроси, които го засягат.

Затова в навечерието на Празника, на 11 август /петък/ от 16:00 часа в сградата на ИМКА Габрово, каним млади хора, групи и организации, които подкрепят младежите в Габрово и областта да се включат във фокус група на тема: „Гласът на младите”. Тя има за цел да насърчи споделянето на младежки мнения и идеи за това как може да  поощрим младите хора за по-активно участие в живота на своята местна общност

.

            Всички желаещи да участват във фокус групата нека да ни изпратят имейл на office@ymca-gabrovo.org с две имена и организация или институция /училище/, която представляват.

            Същата вечер на 11 август /петък/ от 19:30 часа пред сградата на ИМКА Габрово каним младите 

хора на Габрово на забавна младежка вечер по повод Празника. Заредете се с усмивки и добро настроение и заповядайте при нас!

Включете се в нашето предизвикателство за щури и усмихнати снимки и послания на тема: "Страхотните млади на Габрово..."

Можете да участвате в младежкото предизвикателство на ИМКА като качите своята снимка или послание в профила на ИМКА Габрово във Facebook и отбележите организацията, както и в Instagram и отново ни отбележите - ymca.gabrovo.

Авторите на 3те най - забавни и интересни фотографии и вдъхновяващи послания ще получат награди - тениски от организаторите. 

            Победителите ще бъдат обявени в петък /11 август/ в 20:00 часа по време на музикалната инициатива по случай деня на младежта.

Времето Ви за участие започва да тече сега, та чак до 19:00 часа на 11 август /петък/.

Успех на всички! 

И да напомним - входът е свободен!

Да отпразнуваме заедно Деня на младежта!

Събитията се реализират по проект „Утвърждаване на младежките услиги и надграждане на капацитета на МИКЦ Габрово”, който се осъществява с подкрепата на Министерство на младежта и спорта по договор 25-06-49/16.12.2016г.

Повече информация свързана с проекта и предлаганите младежки услуги можете да намерите на страницата на организацията: www.ymca-gabrovo.org , във фейсбук: ИМКА Габрово (YMCA Gabrovo) или  ИМКА - Габрово МИКЦ-Габрово или на място в офиса на ИМКА-Габрово; телефони за контакт: 066 805419, 0879123688.