Търси се! Доброволци за 6Fest в Габрово 18-20 май 2018

Доброволци за 6Fest в Габрово 18-20 май 2018

Международен фестивал за градски изкуства и щастие 6Fest набира 10 доброволци от Габрово за второто си издание от 18 до 20 май 2018 г.

Кога?

18-20 май 2018 г. (петък вечер, целия съботен ден, отчасти неделя, финалната програма по часове предстои да се уточни)

Къде?

Фестивалните събития са на различни централни локации в Габрово – централен площад „Възраждане“, Градска градина (Градинка с мечето), пешеходна улица „Радецка“.

Какво се изисква?

Не се изискват специални умения освен мотивираност, ентусиазъм и комуникативност. Владеенето на английски е препоръчително, тъй като ще има и чуждестранни артисти участници. 

Какво ще правят доброволците?

  • Ще съдействат на фестивалните участници, тъй като те не са от Габрово и нашият град не им е добре познат.
  • Ще раздават информационни флайери
  • Ще отговарят на основни запитвания за фестивала от публиката.
  • Ще бъдат гидове на исторически и туристически Gabrovo Free Tour – на български и английски език

Как да се запишете?

Желаещите доброволци могат да изпратят имейл на info@6fest.gabrovo.net с имената си и телефон за връзка и информация за говорим чужд език.

Какво получавате?

Доброволците ще имат възможност да се запознаят с български и чуждестранни артисти, които са участвали във фестивали по цял свят. Да обогатят езиковите си познания, да се интегрират в артистична среда, да станат част от най-голямото съпътстващо събитие на Карнавала в Габрово.

Партньорство с доброволчески организации – организациите, които партнират на фестивала, включително с доброволци, ще бъдат публично обявени с логата им на сайта на фестивала, в прессъобщенията и в новинарските статии за фестивала в Габрово Daily.

Повече за фестивала може да откриете на фестивалния сайт www.6fest.gabrovo.net, както и на Facebook страницата 6Fest Gabrovo.

Сайт на фестивала: www.6fest.gabrovo.net

Facebook страница: www.facebook.com/6fest.gabrovo

Facebook събитие: www.facebook.com/events/2068051283410025/